top of page

Asiakastarina: Vasa Palvelut OyLuottamus on yrittäjän ja kirjanpitäjän yhteinen arvo. VASA Palvelut Oy on yksityinen yrittäjävetoinen vahinkosaneeraukseen ja jälkivahinkojen torjuntaan erikoistunut yritys. Yrittäjä Teijo Niinimäki pyörittää kolmea yritystä, jotka tukevat toiminnallaan toisiaan. Yhteistyö tilitoimisto Helenomin kanssa on pitkäaikainen. – Toimintamme kattaa kaikki vahingon torjuntaan liittyvät palvelut: vahinkosaneeraukset, kuivaus ja kartoituspalvelut, erikoispuhdistukset, irtaimiston varastointi- ja säilytys- sekä sisäilmapalvelut. Erityisosaamistamme on myös desinfiointi- ja hajunpoistopalvelut.

Henkilökuntaa VASA Palveluilla on hieman alle 20 ja kesäaikaan on tarpeen palkata vielä lisävoimaa.

Sähköinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa

Vuonna 2021 Vasa Palvelut Oy siirtyi kokonaan sähköiseen kirjanpitoon Visman Netvisor-palvelun avulla.


– Siirtyminen onnistui mutkitta, vaikka pientä opettelua ohjelman käyttö vaatikin. Ostolaskujen käsittely ja maksaminen on ohjelmiston avulla helppoa ja nopeaa – aikaa on säästynyt, kertoo Teijo.


Kun asiat hoituvat sähköisesti, jää tilitoimistolle enemmän aikaa henkilökohtaiseen palveluun.

Jos yrittäjä kaipaa apua, niin sitä on Helenomin kautta heti saatavilla.


– Meille on tärkeää henkilökohtainen palvelu tilitoimistossa. Pitkän yhteistyön hyöty on myös se, että asiat on tuttuja, eikä niitä tarvitse selittää erikseen joka kerta eri henkilöille, kuvailee Teijo.

Luottamustyötä asiakkaan kanssa

Teijo on tyytyväinen siirryttyään sähköiseen kirjanpitoon: laskuja voi maksaa missä vaan eikä ole sidottuna tiettyyn aikaan ja paikkaan. Tilitoimiston kanssa tehtävä yhteistyö on Teijon sanoin luottamustyötä:


– Kun luottamus on kohdallaan, niin ymmärrystä riittää. Nykyään pidämme säännöllisiä palavereja ja tarkastelemme talousasioita tarkemmin kolmen kuukauden välein. Pienen ja ketterän tilitoimiston kanssa tietää, että asiat tulee hoidettua, kertoo Teijo.
Comments


bottom of page