Acerca de

Heidi Anttila

Heidi Anttila 

Palvelupäällikkö, kirjanpitäjä

Heidi Anttila on palvelupäällikkö ja vastaa Helenomilla asiakaspalvelusta.

Yli 15 vuoden kokemus taloushallintoalalta on tehnyt Heidistä tinkimättömän asiantuntijan, jolle on tärkeää saada tilit tasan ja että asiakas luottaa kirjanpitäjään. Heidi tekee kirjanpitoa, hoitaa asiakkaan myynti- ja ostoreskontraa, sekä tekee tilinpäätökset.

 

 

“Etsin asiakkaiden kanssa yksilöllisen ja parhaan mahdollisen tavan toimia yhteistyössä. Olen mukana myös uusien asiakkaiden haltuunotossa, ohjelmien avaamisessa ja käyttöönotossa ja koulutan asiakkaille kirjanpito-ohjelmiamme.

 

 

Taloushallinnon lisäksi Heidin intohimoja ovat ratsastus, golf, kuntosali,

ulkoilu ja matkustelu.

3146791_whatsapp_logo_icon.png

Heleena Liukkonen

3146791_whatsapp_logo_icon.png

Heleena Liukkonen 

Talouspäällikkö, kirjanpitäjä

p. 040 593 2010

heleena.liukkonen@helenom.fi

Heleena Liukkonen on talouspäällikkö, joka löytää aina asioiden positiiviset puolet. Häntä kiinnostaa asiakasyritysten tulevaisuus ja siksi suunnitelmallinen taloudenhallinta onkin hänen osaamisensa ydintä. Heleenan intohimo on hyvä asiakaspalvelu: laadukas, luotettava sekä joustava.

 

 

“Olen ollut tilitoimistossa noin kaksikymmentä vuotta ja sitä ennen isommassa kansainvälisessä yrityksessä. Vastaan erilaisista projekteista asiakastyössä, kuten rahoituksesta sekä ulkoisen ja sisäisen laskennan analyyseistä.”

 

Kirjanpidon lisäksi Heleena harrastaa monipuolisesti: melontaa, kuntosalia, hiihtämistä, laskettelua sekä matkustelua ulkomailla.

heleena-peltonen-tilitoimisto-helenom.jpg
helenom-tilitoimisto-hanna.jpg

Hanna Peltonen

Hallinto ja markkinointi

hanna.peltonen@helenom.fi

Hanna Peltonen on Helenomin omistaja sekä hallinto- ja mediavastaava. Hän vastaa hallintoon liittyvistä asioista ja pitää huolen, että asiat toimivat.

 

 

“Olen itsekin uusi yrittäjä ja olen kiinnostunut yrittämisestä, sen ympärillä olevista asioista ja yritystoiminnan kehittämisestä. Haluan olla varma siitä, että tarjoamamme palvelu on laadukasta ja vastaa asiakkaidemme tarpeita. “

 

 

Yrittäjyyden lisäksi Hanna nauttii eläimien ja läheisten ihmisten kanssa olemisesta, urheilemisesta, matkustamisesta ja hyvästä ruuasta.