top of page
Keyboard and Mouse

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen tarkoittaa taloushallinnon siirtämistä osittain tai kokonaan Helenom Oy:lle. Se on yleinen tapa niin pienemmissä kuin hieman suuremmissakin yrityksissä. Voit ulkoistaa taloushallinnosta vain yrityksellesi tarvittavat osa-alueet tai vaikka kaiken.

Ulkoista yrityksesi taloushallintoasiat tilitoimiston osaaviin käsiin ja anna toimistomme ammattilaisten hoitaa ne puolestasi. Tarjoamme keskustelukumppanin, jonka kanssa sinun ja yrityksesi on helppo ja luonteva keskustella talousasioidesi toteuttamistavasta.

Kanssamme asioit aina luottamuksellisesti ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilöstön kanssa ja saat aina yksilöllistä palvelua. Pidämme henkilöstömme ammattitaitoa yllä ajankohtaisilla koulutuksella ja varmistamme palvelun katkeamattomuuden henkilökuntamme työskentelyn työparien avulla.

Pystymme tarjoamaan ajantasaista tietoa sekä ammattitaitoa – oli kyseessä sitten henkilöyhtiöiden tai osakeyhtiöiden taloushallintoasiat.

Miksi taloushallinta kannattaa ulkoistaa?

  • Taloushallintosi on osaavissa käsissä

  • Resurssit taloushallinnon hoidossa ovat kunnossa

  • Yrityksen johto voi keskittyä ydinliiketoimintaan

  • Kustannussäästöt ovat huomattavat

  • Ajankohtaiset ja laajamittaiset raportit

Kirjanpito ja tilinpäätös

Ulkoistuksen mukana siirtyy koko kirjanpito mukaan lukien tilinpäätös, tositteiden käsittely, veroilmoituksiin liittyvät asiat, alv-raportointi sekä sovitusti tehtävä raportointi asiakkaalle.

Sisäinen laskenta 

Sisäisen laskennan lukuja käytetään liiketoiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Sen avulla voidaan laskea esimerkiksi asiakkaan, tuotteen tai tuoteryhmän kannattavuutta.

Sähköinen myynti- ja ostolaskutus

Myyntilaskujen ja ostolaskujen ulkoistamisen yhteydessä laskutus lähetetään verkkolaskuina.

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistamisessa tilitoimisto hoitaa palkkojen laskemisen, palkanmaksun, työnantajasuoritusten sekä viranomaisilmoitusten hoitamisen. Kauttamme on saatavissa myös työajanseuranta.

Helenom--NIMI-orange-RGB.png
bottom of page