top of page

Asiakastarina: Hyvä tilitoimisto vapauttaa aikaa olennaiseen

Kiinteistönvälitystä ja asunnon vuokrausta harjoittava vihtiläinen Helander Housing Oy löysi joulukuussa 2020 tilitoimiston, joka vei pitkän linjan välitysliikkeen digitaaliselle aikakaudelle. Sähköiseen kirjanpitoon siirtyminen on säästänyt yritykseltä aikaa ja vaivaa. Sen ansiosta Helander Housing pääsee keskittymään olennaiseen eli asuntojen välitykseen.


Yhteistyö tilitoimisto Helenomin kanssa alkoi vuoden 2020 lopulla, kun välitysliike tarvitsi uuden tilitoimiston edellisen toimiston lopettaessa. Tammikuussa 2021 Helander Housing ulkoisti taloushallinnon Helenom Oy:lle. Samalla Heleena Liukkosen luotsaama Helenom suositteli siirtymistä sähköiseen kirjanpitoon.


Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja tuo läpinäkyvyyttä

Helander Housingille siirtyminen digitaaliseen kirjanpitoon oli helpointa tilikauden alusta. Kaikki ostolaskut ohjattiin Netvisoriin ja samalla luotiin myyntilaskutuksen valmiit tuotteet ja pohjat.


– Saimme paljon apua uuden järjestelmän kanssa ja opimme käytännön tekemisen kautta uudet tavat ja työkalut, kertoo kiinteistönvälittäjä Timo Helander.


Netvisorin kanssa Helander Housingilla on oma sopimuksensa ja tilitoimistolle on annettu oikeudet työskennellä samassa ympäristössä. Kirjanpito on ajantasalla ja läpinäkyvää molempiin suuntiin.


– Muutos on ollut todella suuri, mutta nyt taloudenhallinta on sujuvaa ja nopeaa, kertoo Timo.


“Arvostan tilitoimistoa, jonka tavoittaa tarvittaessa”

Helander Housingille on tärkeää, että tilitoimisto on paikallinen yritys, jonne voi piipahtaa tarvittaessa. Konsultointi ja yhteinen kehittäminen onnistuu Timon mukaan parhaiten kasvokkain, vaikka digitaalisuus mahdollistaa talouden hoitamisen ajasta ja paikasta riippumatta.


– Käyn tapaamassa Heleenaa ja Heidiä tai sitten soitellaan tarvittaessa. Yhteydenpito ja asioiden hoitaminen on helppoa, kertoo Timo.


– Olemme iloisia, että saamme olla auttamassa yrityksiä digitaaliseen kirjanpitoon siirtymisessä. Samaan aikaan meillä jää myös aikaa auttaa yrityksiä vaikka sisäisessä laskennassa tai muussa ajankohtaisessa talousasiassa, kertoo Heleena.Σχόλια


bottom of page