top of page
Keyboard and Mouse

Reaaliaikainen taloushallinto

Kun taloushallinto on sähköistetty, voit hallita yrityksen taloushallintoa ajasta tai paikasta riippumatta. Sähköinen taloushallinto on aina mukanasi kaikilla laitteilla reaaliajassa. 

Sähköistäminen tehostaa yrityksen taloushallintoa ja alentaa kustannuksia. Johdolle jää enemmän aikaa varsinaiseen yrityksen hoitamiseen. Kun yrityksen taloushallinto on ajan tasalla, yritys pystyy reagoimaan nopeammin taloushallinnon muutoksiin.

 

Netvisorin eScan -palvelun tai Procountorin Minin avulla voit unohtaa paperisten kuittien toimittamisen kirjanpitäjälle. Lataamalla mobiilisovelluksen, saat kuitit skannattua välittömästi sähköiseen järjestelmään ja siten kirjanpitosi on reaaliajassa.

Verkkolaskutus
 

Sähköisen taloushallinnon ydin on myynti- ja ostolaskujen verkkolaskutus ja sen myötä mahdollisimman pitkälle automatisoitu kirjanpito. Verkkolaskutuksen lisäksi tarvitaan hyvä ja toimiva sähköinen taloushallinnon järjestelmä, johon laskutus liitetään. Verkkolasku on tänä päivänä myös turvallisin tapa laskuttaa.Mitä sähköinen taloushallinto tarkoittaa?

Kun siirrytään sähköiseen taloushallintoon, se tarkoittaa mm. seuraavaa:

  • Ostolaskujen käsittelyä: vastaanottamista, tarkastamista  ja hyväksyntää

  • Myyntilaskujen (verkkolaskujen) lähettämistä

  • Tiliotteita (sähköinen)

  • Viitesiirtoja (sähköinen tilisiirto)

  • Palkanlaskenta: työajan seuranta, tarkastus, hyväksyntä, verkkopalkkalaskelma, viranomaisilmoitukset, työsuhteet

Myös viranomaisilmoitusten lähettäminen tapahtuu sähköisten kanavien kautta. 

 


 

Helenom--NIMI-orange-RGB.png
bottom of page